Der er som bekendt et gammelt ordsprog, der lyder: ”Æblet falder ikke langt fra stammen”. Det blev til sandhed, da et par af de nordsjællandske klubber i weekenden afviklede klubmesterskaber.

I Fredensborg Golf Club måtte der omspil til mellem den tidligere Danmarksmester Marcus Garfield Hansen, der er søn af den tidligere Europatour-spiller Anders Hansen, og den blot 16-årige Emil Panum Kjeldsen, som er søn af den stadigt meget aktive Europatour-spiller, Søren Kjeldsen.
Det blev Emil, der trak det længste strå i omspillet og dermed for første gang kan kalde sig ’herreklubmester’. Med til historien hører, at farmand Søren, efter at have misset cuttet i Omega European Masters, gik caddie for Emil over 36 huller – plus et omspilshul – søndag.

Også i Helsingør Golf Club var det en ung søn af en tidligere Europatourspiller, der blev klubmester. William Gøth-Rasmussen, søn af Jacob Gøth-Rasmussen, vandt foran Emil Fuhr, og sin fars gamle rival fra både klubben og Europatouren, Anders Sørensen, der som 57-årig stadig kan spille lige op med de helt unge.

Forrige artikelTvillingerne delt
Næste artikelGod 11.-plads til Winther i Tyskland
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.