Det er en helt særlig bedrift, og yderst sjældent, at en golfspiller oplever at spille golfbanen i samme, eller et mindre antal slag, end spillerens alder. Men det var præcis, hvad der skete for Arne Holm Hansen, mangeårigt medlem af Vejle Golf Club, denne tirsdag, hvor han i selskab med sine faste spillemakkere kom banen rundt i 79 slag. Arne er 80 år og har hcp 17.

”Det var en usædvanlig god runde”, konstatere Arne Holm Hansen, der ikke regner med at komme til at gentage bedriften.
”Jeg følte, at jeg var i en rigtig god rytme, men faktisk lagde jeg ikke rigtigt mærke til, hvor få slag jeg egentlig brugte. Det gik først op for mig efter at runden var færdig”.
”Startede med en par, så fik jeg en planmæssig bogey på hul 2, og derefter fem pars i rap. Det var helt specielt”, fortæller Arne Holm Hansen, der karakteriserer sig selv som en stabil spiller, der normalt vil være tilfreds med bogeys på hullerne.
”Jeg turner i 37 slag, tre over banens par (seks slag bedre end Arnes hcp, red), og på Sletten bliver scores lidt mere normale, blandet andet fordi jeg kommer i bunkers på tre af hullerne. Men jeg klarer dem alligevel i 42 slag, tilsammen 79 brutto, et slag under min alder”, smiler Arne Holm Hansen.

En af Arnes faste spillepartnere, Hans Bang-Olsen, kalder det ”en ekstraordinær præstation, der er større end en tilfældig hole-in-one”, og eftersom vi ikke lige har hørt om andre, der har gjort det samme som Arne, så er der helt sikkert tale om en helt UNIK runde i Vejle Golf Club.

Forrige artikelNy tendens: Flyt sydpå til vinter og kickstart din golfsæson
Næste artikelNiklas Nørgaard Møller flot fra start
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.