Har din klub været opmærksom på DIF og DGIs genstartspulje, der er oprettet som led i at få gang i et idrætsliv. der for lider efter coronanedlukningerne?

Det var Barløseborg GK, som med et støttebeløb på 36.000 kr. har kunnet afvikle såvel en ’gensynsdag’ på golfbanen for tidligere prøvemedlemmer som en ’Frivillighedsdag’, med hvilken klubben har takket alle klubbens mange frivillige kræfter, der såvel styrer de mange forskellige udvalg som hjælper med at pusse, pleje og forbedre baneanlæg og bygninger.
Manager Kim Kristensen glæder sig over, at klubben ikke blot har fået mange nye medlemmer, men også genskabt interessen hos mange tidligere prøvemedlemmer, der ikke havde meldt sig ind. Han mener, at de måske genopdagede golfspillet med de flotte naturoplevelser, nye sociale relationer og god motion.

Støtten gav desuden mulighed for virkelig at vise den taknemlighed, klubben har over alt det, som medlemmerne gør frivilligt året igennem, og, slår formand Arne Jakobsen fast, er guld værd.
Det blev så gjort på ’frivillighedsdagen’, hvor der først var fælles golfmatch, derefter fælles spisning, og under kaffen først foredrag om de mange spændende og i nogle tilfælde mystiske hændelser i golf og derefter en anekdotisk afdeling, så man kunne gå hjem, klukkende af latter.

Er man rigtig opmærksom, har de fleste kommuner denne type puljer, som man kan benytte til at give sine medlemmer en overraskende oplevelse.

Forrige artikelSeks klubber får støtte til natur- og miljøprojekter
Næste artikelMarcus Helligkildes eventyrlige 2021
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.