Det var nødvendigt med ikke mindre end 6 timer og 5 minutters forsinkelse, før man havde vandet så meget væk fra Majlis Course i Dubai, at man kunne sætte Hero Dubai Desert Classic i gang.

Derfor nåede man ikke engang halvvejs, og bl.a. kom seks af de danske spillere slet ikke på banen. De tre, der gjorde, ligger alle fint placeret. Deres score er den samme, nemlig -2, og det rækker aktuelt til en 12. plads. Nicolai Højgaard har sin score for 13 huller, mens Thomas Bjørn og Oliver Hundebøll er færdige. Bjørn har med andre ord en chance for at gentage triumfen fra 2001. Tænk, hvis han kunne vinde med 23 års mellemrum. På Gettys billede er han i fortræffeligt humør sammen med Oliver Wilson.

Bedst ligger Thomas Pieters i -5 for 15 huller.

I Portuguese International Ladies Amateur Championship mangler Johanna Axelsen i skrivende stund tre huller. Der er nu kun tre spillere under par, og hun er i -1 en af dem, et slag efter Cayetana Fernandez, Spanien.

Forrige artikelJon Rahm kæmper for cuttet – Regnforsinkelse i Dubai – Johanna Axelsen fører i Portugal
Næste artikelSyv af 9 indenfor cuttet, men halvdelen af anden runde mangler
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.