For anden dag i træk kom Hero Dubai Desert Classic for sent i gang og sluttede, før mange spillere var kommet i gang med anden runde.

Richard Bland og Ian Poulter deler føringen i -8 for hhv. fire og tre huller, fulgt af Angel Hidalgo -7 for syv huller.

Thorbjørn Olesen, som på Gettys billede ses på hul 8, ligger nr. 13 i -4 (-2/3) i anden runde. Marcus Helligkilde og Niklas Nørgaard Møller er delt nr. 22 i -3. Helligkilde har spillet syv huller, mens Nørgaard ikke er kommet på banen.

-2 er parkeringsplads for fire spillere natten over. Rasmus Højgaard har spillet to huller, mens Thomas Bjørn, Oliver Hundebøll og Nicolai Højgaard ikke kom på banen.

Cuttet er i øjeblikket -1, og det ligger lidt tungt for Jeff Winther i +3 for fem huller og Søren Kjeldsen, der ganske vist mangler hele runden, men starter den i +5.

Arrangørerne har meddelt, at du regner med at nå samtlige 72 huller.

I Farmers Insurance førte Sam Ryder i -12, tre slag foran Brendan Steele -9 efter anden runde. Jon Rahm, der var startet på hul 10, lå stadig uden for cuttet med fem huller igen, men så gik han hullerne 5-8 eagle-birdie-birdie-birdie, og så var han pludselig fremme som nr. 18 i -4.

I Portuguese International Ladies Amateur Championship var fredag en skidt dansk dag. Johanna Axelsen ligger nu nr. 27 i +8, og næstbedste dansker er Anna Behnsen i +18 som nr. 61.

Forrige artikelBjørn, Hundebøll og Nicolai Højgaard deler 12. pladsen – Johanna Axelsen stadig med i toppen
Næste artikelLandsholdsspiller skifter til Smørum
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.