Formatet golfsixes giver udmærket show, men når turneringen ikke tæller nogen steder, og spillerne ikke tager den særlig alvorligt, bør den nok ligge i agurketiden
Det var skam morsomt at se de mange kampe over seks huller i Cascais med indlagte præmiemomenter og begge køn repræsenteret, men det var og blev kun show.
Se blot til de danske repræsentanter, Jeff Winther og Joachim B. Hansen, der lod sig interviewe umiddelbart før de skulle på banen, tog fedt gas på det hele og fortsatte med blot at lave en enkelt birdie på de 18 huller, de spillede i tre matcher.
Der var flere nyheder: Deltagelse af såvel mænd som kvinder, tilladt brug af afstandsmålere og friere dressing code, så man så flere spillere i shorts.
Turneringen fik også en underholdende finale, da der skulle to omspilshuller til, før Thailand, Thongchai Jaidee og Phachara Khongwatmai, havde besejret England, Paul Waring og Tom Lewis.
Man undte ikke mindst thaierne sejren, fordi den 20-årige Khongwatmai måske var den, der gik allermest op i udfaldet. Han var 29 år yngre end Jaidee, der bl.a. viste vejen med et hole-in-one undervejs.

Forrige artikelBreaking: Rasmus Højgaard slutter med -9 (63)
Næste artikelBeskyt dine led og muskler med keramiske tekstiler
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.