Det er blevet dyrere at få golfbags med fly, og hvis man fx vil undgå en dyr parkering i en lufthavn og i stedet tager toget, er køllerne en irriterende ekstra bagage.

Det besvær kan du spare dig – og tilmed spille med nye, perfekte køllesæt – ved at leje køller hos Golf to Hire. Oven i glæden over at spille med køller af mærker som TaylorMade, Callaway, Titleist, PING, PXG, Mizuno and Wilson Staff kan man lette sin samvittighed for CO2-aftrykket af køllernes vægt, og det er faktisk slet ikke så lidt. I forbifarten kan vi sige, at man har frit valg mellem puttere.

22 lufthavne

Clubs to Hire er et irsk firma, der i årenes løb har udvidet sine aktiviteter, så det nu leverer køller i 22 lufthavne: Belek, Faro, Lissabon, Mallorca, Malaga, Cadiz, Costa Dorada, Gran Canaria, Tenerife, Aphrodite Hill, Bangkok, Pattaya, Phuket, Bali, Agadir, Marakesh, Cape Town, Joburg , Dublin, Edinburgh og Orlando.

På clubstohire.com er bookingprocessen prisværdigt enkel: Man vælger det sted, man vil have sine køller. Man vælger den dag, det skal ske, man vælger den dag, de skal afleveres igen, og derefter vælger man det sæt, man ønsker. Ingen går sur undervejs.

Medarbejderne på de forskellige destinationer er alle golfkyndige, så man evt. kan få ekstra rådgivning om, hvilke sæt der passer en bedst, selv om man har bestilt et sæt hjemme fra. Evt. kan man på vej hjem købe de køller, man er blevet glad for, til en favorabel pris.

Priserne

Priserne varierer efter, hvor mange køller man ønsker at leje, og hvor længe lejemålet varer. Er det en uge, kan man få sæt fra 40 €. Er man en gruppe på 12 eller flere, får man et sæt gratis.

Firmaet blev stiftet i 2010 og udlejer nu årligt mere end 50.000 sæt golfkøller, men det er jo også herligt at kunne hente sine køller i lufthavnen og aflevere dem igen på vej til sit fly. Ikke så få har ’opdaget’, at deres sæt derhjemme måske trængte til en udskiftning og er vendt hjem med god ide til en fødselsdagsgave.

Denne artikel er sponsoreret