Adidas’ ZG21 Motion Boa er en helt speciel golfsko.

I moderne fodbold er ’støvlen’ næsten at sammenligne med en kraftig ’sok’, der trækkes på foden, og sidder helt stramt. Det er formentlig den samme tanke, der ligger bag Adidas’ golfsko-designeres seneste påhit med navnet ZG21 Motion Boa.

Stilen minder i hvert fald meget om fodboldstøvlerne, og med Boa-lukkemekanisme på siden af skoen, kan man spænde den så stramt og tæt man overhovedet ønsker. Det giver hvad Adidas selv kalder ’fleksibilitet og frihed på teestedet’. Man har benyttet en stabiliserende sålkonstruktion, som i bunden har seks ’cleats’ for optimalt ’bid’ i græsset.

Uanset hvad man måtte mene om stilen, så ser de både smarte og behagelige ud. Prisen er 1.699 kr. på Adidas’ eget website.

DEL
Forrige artikelClubs to Hire sparer dig transport af køller – og CO2-aftryk
Næste artikelTrackman og Titleist i unikt samarbejde
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.