Vejret driller arrangørerne af Volvo China Open (billedet/ Getty), hvor man måtte aflyse tredje runde. Niklas Nørgaard er eneste danske spiller i finalerunderne og ligger delt 11 i -8.

Vejret udskød også starten af Insperity Invitational, Texas, hvor Thomas Bjørn står på deltagerlisten. Store dele af staten står nærmest under vand med skybruds- og tornadovarsler, så gad vide, hvornår der kan spilles. Man kan i øvrigt mærke sig, at Bernhard Langer er på startlisten efter at have været ude på grund af en sprængt achillesscene.

Texas er så stor, at fire gange Frankrig kunne ligge i den, så andre steder er vejret meget bedre. Det gælder the C J Cup Byron Nelson, hvor Thorbjørn Olesen et kort øjeblik var på den rigtige side af cutgrænsen efter birdie på 14. hul. Den blev imidlertid elimineret af en bogey på 15, og det lykkedes ikke at få flere birdies, så han i -5 manglede et slag.

I spidsen finder man Jake Knapp -14 foran Troy Merrit og Matt Wallace -13. Den store overraskelse var, at den 16-årige Kris Kim klarede cuttet i -7.

I Barbados Challenge på Senior Tour fører trekløveret James Kingston, Sydafrika, Thomas Gögele, Tyskland og Peter Baker, England i -4. Steen Tinning er nr. 33 i +1.

Albin Bergström, Sverige vandt Golfkusten Blekinge by Enkla Elbolaget i Karlshamn i -10 foran landsmanden Hannes Rönneblad -8. Det gik baglæns for flere danske spillere i sidste runde, men Jens Kristian Thysted var med på den femdelte tredjeplads i -6, mens Oskar Ambrosius sluttede som delt 8 i -5.

På Golfbox Road to Europe fører Bergström nu. Alexander George Frances er nr. 3, Victor H. Sidal Svendsen er nr. 6, og så er Thysted dukket op som nr. 10. De fem bedst placerede efter hele sæsonen får kort til Challenge Tour.

Forrige artikelKun et klaret cut i Kina – Olesen på kanten – Emily Pedersen kvalificerede sig til US Open
Næste artikelSöderberg mistede sejren til Otaegui på sidste hul. Turneringsoversigt i øvrigt
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.