Det så pænt ud i Volvo China Open efter første runde, men selv om der stadig er en del spillere på banen på Hidden Grace GC, kan vi slå fast, at kun Niklas Nørgaard klarer cuttet. Han ligger til gengæld aktuelt nr. 10 i -8, otte slag efter den førende Sebastian Söderberg. Englænderen Paul Waring er nr. 2 i -13, men Guido Migliozzi kan blande sig, da han efter ni huller ligger i -11.

Sebastian Friedrichsen trak sig før anden runde, mens de øvrige danske scorer er: 83. Marcus Helligkilde -1. 110. Jeff Winther +2. 144. Søren Kjeldsen +9.

Pga. tidszonerne er der kun spillet knap en runde i the C J Cup Byron Nelson i Texas – og den blev afbrudt pga. mørke. Thorbjørn Olesen blev færdig som nr. 77 i -2, men kan klare cuttet med en god anden runde.

Så til det glædeligste: Emily Pedersen, der på Gettys billede synes at se langt efter de nødvendige birdies, var taget langt til Seattle i staten Washington for at forsøge at kvalificere sig til US Womens Open. To runder på en dag, +1 i første runde og par med fire huller igen så ikke optimistisk ud, men så kom noget af en mirakelredning, da tre af de fire huller gav birdies, og så var danskeren i -3 som tredelt nr. 2. Der var tre pladser på spil, så der var omspil om to pladser, men det klarede hun fint og er altså kvalificeret til US Womens Open, hvilket hendes placering som nr. 79 på Verdensranglisten ikke var nok til.

I dag afsluttes Golfkusten Blekinge by Enkla Elbolaget i Karlshamn. Et stykke inde i runden ser det ikke specielt optimistisk ud for de deltagende danskere, men der er tid til at komme tilbage, da kun Albin Bergström i -10 har skilt sig ud i toppen.

Forrige artikelTre danskere startede pænt i Kina
Næste artikelDagregn udskyder spil i Kina og Texas – Jens Kristian Thysted nr. 3 i Karlshamn – Olesen ude i C J Cup, hvor 16-årig klarer cuttet
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.