På banen med det pudsige navn Hidden Grace GC startede tre af de fem danske spillere pænt i Volvo China Open. Det gjaldt ikke Sebastian Friedrichsen, der kom med på sidste plads, slog ud i den allerførste bold og aldrig fandt sig til rette. Efter en triple bogey på sidste hul sluttede han som nr. 144 i +6.

Så tænker man næsten automatisk, at forholdene må være skiftet, men sådan ser det ikke ud. Sidste dansker på banen var Søren Kjeldsen, der ligeledes fik triple bogey på sit sidste hul og sluttede som nr. 146 i +7.

Meget bedre gik det de tre danskere derimellem. Niklas Nørgaard, der på Gettys billede har solen i øjnene, har tit haft for mange bogeys og dobbeltbogeys på sine scorekort, men ikke i dag. Bogeyfri var han rundt i -5 og ligger som nr. 15. Marcus Helligkilde er nr. 30 i -3 og Jeff Winther nr. 50 i -2.

Forrest ligger i -9 Romain Langasque, Frankrig og Sebastian Söderberg, Sverige, et slag foran Li Haotong, Kina.

Söderberg fører Asian Tours Order of merit, og er han i top-3 før US PGA Championship, får han en invitation, og han vil desuden få kort til ‘back nine events’ på DP World Tour.

Forrige artikelGolf mod Kræft flytter til ny dato
Næste artikelKun et klaret cut i Kina – Olesen på kanten – Emily Pedersen kvalificerede sig til US Open
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.