Velgørenhedsarrangementet Golf mod Kræft, der skulle have været afviklet på Royal Oak i Jels, lørdag 18. maj, er blevet flyttet til fredag 30. august.

– Vi er blevet ramt af den udfordring, at den oprindelige dato var i pinsen, hvor de fleste mennesker har andre planer, siger arrangør Michael Pedersen. – Helt forståeligt har det derfor været småt med tilmeldingerne. Nu har vi i stedet fået en attraktiv fredag i slutningen af august, hvor vi vil sætte alle sejl til for at skabe et forrygende arrangement, hvor vi kan skaffe mange penge til Kræftens Bekæmpelse.

Den anden match, 31. maj på Simon’s Golf Club i Nordsjælland, bliver afviklet helt som planlagt.

Du kan læse mere om arrangementerne og om hvordan du deltager – enten individuelt eller med et hold – på hjemmesiden www.golfmodkraeft.dk.

Foto: Royal Oak bliver vært for Golf mod Kræft 30. august i stedet for i pinsen. (c) GOLFBLADET

Forrige artikelUgens tv-golf: Morgengolf fra Kina
Næste artikelTre danskere startede pænt i Kina
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.