Man kan både stå tidligt op og se morgengolf fra Kina og gå sent i seng med aftengolf fra USA i denne uge. Og både i øst og i vest er der dansk deltagelse.

DP World Tour spiller i Kina i Volvo China Open. I feltet er Jeff Winther, Markus Helligkilde, Søren Kjeldsen, Niklas Nørgaard og Sebastian Friedrichsen (foto), der kommet med på en af de yderste pladser og slår i allerførste bold torsdag morgen.

V Sport Golf/Viaplay sender fra kl. 7 torsdag-fredag, 7.30 lørdag og allerede kl. 6 søndag.

På Viaplay Total kan man også vælge at følge Caltex Maekyong Open fra Asian Tour fra kl. 6 torsdag-fredag, og kl. 5 i weekenden.

PGA Tour er i Texas med CJ Cup Byron Nelson, hvor Thorbjørn Olesen er eneste dansker. Discovery+/Eurosport2 sender fra kl. 22 de to første dage og fra kl. 19 i weekenden.

Endelig har Thomas Bjørn igen fået en sponsorinvitation til PGA Tour Champions, og du kan følge Insperity Invitational på Discovery+ fra kl. 18.30 fredag, og fra kl. 21 lørdag og søndag.

Foto: Getty Images

Forrige artikelTirsdagsanekdoten mindes, da CJ Cup Byron Nelson blev spillet på Four Seasons Golf
Næste artikelGolf mod Kræft flytter til ny dato
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.