Rasmus Neergaard-Petersen fører med 2 slag midtvejs i Kolkata Challenge i Indien, der tæller til Challenge Tour. Furesø-spilleren gik en fejlfri 2. runde i 65 slag (-7) og bragte sig til 11 under par. Han sluttede stærkt af med fire birdies på de sidste fem huller og leverede således dagens bedste runde. På andenpladsen ligger dagens næstbedste spiller, med en runde i 66 slag, skotten Daniel Young.

Jeppe Kristian Andersen ligger 12. pladsen, Nicolai Kristensen er nummer 17 og Lucas Bjerregaard nummer 35. Alle gik under par fredag. Det gjorde Christoffer Bring (-1) også, men det var ikke nok, og han, Martin Simonsen og Morten Ørum Madsen misser cuttet.

To og fire slag fra toppen

Også på DP World Tour ligger danskerne godt til midtvejs i Porsche Singapore Classic. Rasmus Højgaard er på niendepladsen i 7 under par efter en runde i 70 (-2), og Jeff Winther (67) og Niklas Nørgaard (72) er på 19. pladsen i 5 under par.

Dermed er feltets tre bedst placerede danskere blot hhv. to og fire slag fra førstepladsen, som deles af tre spillere tyske Freddy Schott og englænderne Andy Sullivan og Richard Mansell i 9 under par.

Marcus Helligkilde (69) er nummer 49, og så klarede Jonathan Gøth-Rasmussen (72) cuttet lige på ‘nummeret’ (-1). Kun Sebastian Friedrichsen (74) af de seks danske deltagere er færdig i turneringen.

Foto: Ikke alt gik i hul for Rasmus Neergaard-Petersen, men meget gjorde. (c) Getty Images

 

Forrige artikelEmily og Thorbjørn skal kæmpe med cuttet
Næste artikelBåde Emily og Thorbjørn færdige i USA
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.