De tre danske deltagere i Kenya Magical Open blev samlet i løbet af lørdagens runde, men desværre ikke i toppen. Sebastian Friedrichsen (billedet/ Getty), der med kniberi fik spillet sig på den rigtige side af cutgrænsen med en anden runde i -5, var den eneste dansker, der kom under par lørdag. Det var i -1, og dermed er han pludselig bedste dansker som nr. 53 i -1.

Jonathan Gøth-Rasmussen gik i -4 og ligger nr. 59 i par, mens Rasmus Neergaard-Petersen ligeledes gik moving day i +4 og ligger nr. 64 i +1.

I toppen ligger Darius van Driel, Holland og Manuel Elvira, Spanien i -10. Manuel er bror til den ti år ældre Nacho Elvira, der ligger som delt nr. 6 i -7

I NMB Championship i Port Elisabeth stormede det så meget, at spillet først lige har kunnet sættes i gang, og førerbolden først slår ud kl. 18.11. Jeg ved af personlig erfaring, hvor god linksbanen er i vindstille, og hvor man skal passe godt på øjne, næse og mund, hvis en storm raser.

Forrige artikelEmily Pedersen nr. 3 – Olesen nr. 9
Næste artikelSejren glippede for Bjørn
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.