Alle de fire danske spillere i Honda LPGA Thailand og Mexico Open at Viderta kom under par i hhv. tredje og anden runde.

Pga. tidsforskellene er Thailand en dag før Mexico, og her gik Emily Pedersen (billedet/ Getty) en glimrende tredje runde. Efter fire huller lå hun i par, men hullerne 5-14 gik hun i -7 og avancerede derved til en 3. plads i -12, delt med Hye Jin Choi og Hyo Joo Kim, begge Sydkorea. Trioen er fire slag efter Patty Tavatanakit, der gik i -6 og virker helt usårlig for tiden, og et enkelt bag Madelene Sagström.

Nanna Koerstz Madsen gik moving day i -5 og rykkede frem som nr. 21 i -8.

I Mexico var det anden runde, hvor såvel Nicolai Højgaard som Thorbjørn Olesen havde problemer undervejs, men trods alt sluttede i -1. Betingelserne var klart bedst tidligt på dagen, så fire af de fem førende var tidligt ude. Matt Wallace, Sami Välimäki, Alvaro Ortiz og Jake Knapp fører i -11 foran Erik van Royen -10.

Olesen ligger som nr. 9-26(!) i -6 og Højgaard nr. 31 i -4. Jævnbyrdigheden er kolossal, og 17 spillere sluttede på cutgrænsen -2.

Forrige artikelSuper afslutning sender Bjørn i førerbold
Næste artikelDansk Samling i Kenya
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.