Nicole Broch Estrup og Karen Fredgaard får ikke mulighed for at spille sig til et LPGA Tour-kort på Q-school i USA. De sluttede side om side 6 slag fra videre kvalifikation til final stage.

Nanna Koerstz Madsen rykkede lidt frem i finalen ved CME Group Tour Championship til en delt 33. plads med en runde i 70 slag (-2). Det blev Lydia Ko, der triumferede i turneringen i en tæt duel med Leona Maguire, som dog ikke for alvor kom tæt på og Ko vandt med 2 slag. Sejren var Ko’s tredje i år, og hun vandt ikke bare sæsonfinalen, men også ranglisten (Nanna blev nummer 29), Player of the Year og prisen for laveste scoregennemsnit. Så hun ryddede på alle måder bordet.

På PGA Tour blev det canadisk sejr i RSM Classic, da Adam Svensson gik en 64’er og rykkede fra tedje- til førstepladsen i -19, to slag bedre end Sahith Theegala, Brian Harman og Callum Tarren.

Foto: Getty Images

Forrige artikelMavekrampe og opkastninger gav Rasmus Højgaard fokus til flot sæsonafslutning
Næste artikelTirsdagsanekdoten om endnu et navneskifte på Order of Merit
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.