GolfUppsala Open var årets første Nordic League-turnering for kvinder, og alle sejl var sat til for at gøre feltet så stærkt som muligt: Tre Solheim Cup-deltagere, blandt dem Caroline Hedwall, der som historiens eneste har scoret 5/5. 12 spillere fra Ladies European Tour og stribevis af talenter, ikke mindst fremragende amatører.

To af dem gik til tops, da Linn Grant sejrede i -9 foran Beatrice Wallin -8, men efter to runder i samlet +1 gik Emily Pedersen (billedet/ Jesper Vinzents) i sidste runde sin karrieres bedste runde og satte banerekord på GolfUppsalas Söderbybane. Otte birdies og 10 pars gav en runde i 65 slag, to bedre end den gamle banerekord på 67.

Da de to foran placerede begge var amatører, blev Emily Pedersen som samlet nr. 3 i -7 desuden vinder af den bedste pengepræmie.

DEL
Forrige artikelSebastians nedsmeltning
Næste artikelFormidabel andenplads til Rasmus Højgaard
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.