Sebastian Cappelen sluttede sidst i 3M Open på PGA Tour, hvor Michael Thompson og Richy Werenski går ind til finalerunderne på delt førsteplads i -12, med Talor Gooch og Tony Finau lige efter sig, og med den forsvarende mester Matthew Wolff på en fin sjetteplads i -9.

Sebastian Cappelens runde var en af de mere spektakulære, for det bestemt ikke hver dag at man oplever en PGA Tour-spillere have to ‘snemænd’ og en ‘tocifret’ score på samme runde.

Sebastian var i forvejen presset hvis han skulle klare cuttet, efter en første runde i 74 (+3), og den drøm blev effektivt spoleret på 7. hul, da han fra tee slog bolden nærmest sidelæns til højre, 250 meter ud til hvad shottrackeren meget passende kalder for ‘Unknown’. Den næste røg samme vej og efter lidt hakken rundt kunne han notere en firedobbelt-bogey 8’er på hullet.

Efter en birdie på 10., gentog ulykken sig på 11. hul, hvor et drive dybt i højre igen lagde grundstenen til endnu en firedobbelt bogey. Og så troede man vel at man havde set det værste, men nej. På sidste hul var kæden for alvor hoppet af for danskeren, der havde tre bolde i vandet på par5-hullet og til sidst fik bolden i hul for en 10’er. Runden løb op på sjældne 85 (+14), og der var fem slag op til næstsidstepladsen.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelHøjgaard nr. 3 før sidste runde
Næste artikelEmily Pedersen nr. 3 med banerekord
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.