I Outrup har vi været så heldige at få en professionel træner tilknyttet. Det er tydeligt at det gør en forskel hos spillerne i klubben, at man uanset niveau, lige kan få lidt fif med ud på banen. Spillet bliver simpelthen sjovere, når man får fornemmelsen af at man udvikler sig. Vi oplever dagligt at klubbens medlemmer kommer begejstrede ind fra banen, fordi de igennem træningen har udviklet sig og derfor får nogle rigtig gode ture rundt på banen.

Jamie Ekins har mere end 30 års erfaring som træner og brænder virkelig for at finde frem til den enkelte spillers styrker og svagheder. En af hans forcer er, at han lynhurtigt kan se, hvor der skal sættes ind, og hvor man har nogle kvaliteter der skal dyrkes. Jamie går højt op i at det grundliggende er på plads, så man får en god tur på banen, og at man både på det tekniske og mentale plan udvikler sig.
Allerede som 3-årig begyndte Jamie at slå til golfbolde i forældrenes have, som 7-årig blev han medlem af Mid Kent Golf Club i det sydlige London, hvor han tilbragte meget af sin fritid. Inden Jamie fyldte 18 år, havde han allerede formået at uddanne sig til PGA træner. En 3-årig uddannelse på The Belfry Golf Club, der har været vært for Ryder Cup.

Når Jamie ikke er at finde på golfbanen, kan du finde ham i køkkenet (især hvis der er kage) eller foran fjernsynet til en god fodboldkamp. Han elsker også gåture i naturen og havearbejde, når tiden er til det.
Jamie er fuld af godt humør og gode idéer og har allerede arrangeret en del aktiviteter i klubben. For nylig fik han Idéen om at give endnu flere muligheden for at finpudse golfformen. Derfor har han i samarbejde med AXELGAARD.org, sammensat et All inclusive træningsophold, hvor 6-8 personer kan få en helt unik oplevelse.

Der vil være en hel dag med træning på banen i Outrup, forplejning, overnatning samt muligheden for at spille på en af områdets andre baner på 2. dagen. Der er simpelthen sørget for alt, så gæsterne bare skal have fokus på golf og hygge.
Vi håber at rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at finpudse golfformen sammen med familie, venner eller måske kollegaerne.
Opholdet kan bookes hos AXELGAARD.org på: +45 76 52 20 10

Forrige artikelSimon´s står knivskarpt
Næste artikelCosta Brava kan også
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.