+7 er lige nu adgangskravet til at gå videre fra Ladies European Tours Pre-kvalifikation på La Manga, til den endelige Q-School samme sted fra på lørdag.

Med én runde (og nogle huller tilbage) ligger tre af de danske kvinder fortsat lunt i svinget. Også selvom der var lidt grus i maskinerne i dag. Linette Holmslykke løb således ind i en tripplebogey på 13. hul på La Mangas North Course, og Sofie Kibsgaard Nielsen sluttede på samme bane med en dobbeltbogey. Fie Olsen (billedet) gik North Course i par.

De tre ligger alle indenfor Top62 og delt, der går videre: Linette Holmslykke p.t. T21 i +2, Fie Olsen T30 i +3 og Sofie Kibsgaard Nielsen i +4 som delt 35. Kun Cecilie Finne-Ipsen er uden muligheder. Hun er aktuelt placeret som delt 133 hele 14 slag fra ’cuttet’. Også halvt danske Eloise Healey ligger udenfor Top62, med 4 slag til videre kvalifikation.

Runden er ikke helt færdigspillet endnu. Linette Holmslykke og Cecilie Finne-Ipsen er blandt de spillere, der fortsat er på banen. Følg scores via dette link.

Foto: Jesper Vinzents

Forrige artikelHoge & Theegala vandt birdiefesten i Florida
Næste artikelAktiv ferie på Porto Santo
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.