Porto Santo byder, trods sine blot 42km2, på en prisvindende golfbane, fantastiske vandre- og cykelruter, tennis- og padelbaner samt en storslået og kontrastrig natur, der kan tage pusten fra de fleste. Porto Santo er en unik Atlanterhavs perle, der indbyder til aktiv ferie.
Porto Santo er kendt og elsket blandt golfentusiaster fra hele verden. Den portugisiske Atlanterhavsperle huser golfbanen, Porto Santo Golfe, der sammen med de to golfbaner på naboøen, Madeira, blev kåret som “Verdens bedste spirende golfdestination” ved World Golf Awards i 2019. Sidenhen har golfspillere fra nær og fjern valfartet dertil for at opleve den spændende golfbane. Porto Santo byder også på nogle helt unikke vandre- og mountainbikeruter, der udforsker øens smukke, kontrastrige natur og den konstante panoramaudsigt over det store Atlanterhav.

Flotte padel-faciliteter på Porto Santo
Også på Porto Santo har padel vundet indpas. Det lokale tennisanlæg med fem tennisbaner og to padelbaner har projekteret yderligere to padelbaner. Dertil har øens største hotel, Hotel Vila Baleira, netop opført to padelbaner og yderligere to er i støbeskeen. Hotellet afvikler i skrivende stund Porto Santo World Padel 2022.
Der er altså rig mulighed for at prøve kræfter med den populære og stærkt vanedannende sportsgren, padel. Padel er en sport, der kombinerer tennis og squash, og det er en sjov, og social sport, der kan spilles af alle.

Eftertragtet destination for træningslejr og turneringer

De seneste år har sportsfolk for alvor fået øjnene op for øens mange aktivitetsmuligheder, og Porto Santo er blevet et populært valg til træningslejre og diverse turneringer. Senest blev mesterskaberne i strandhåndbold, Beach Handball Champions Cup, afholdt på Porto Santos ni kilometer lange sandstrand.
Porto Santo har, udover de flotte spa-, golf-, tennis- og padelfaciliteter, også en stor multihal, svømmehal, fitnesscenter, crossfit og fodboldbaner, som gør øen ideel for sportsgrupper. Det behagelige klima, som beriger øen året rundt, indbyder til udendørs træning. Og øens lange sandstrand er attraktiv til alternative aktiviteter, der garanterer sved på panden.

Aktiv ferie med Ø-All Inclusive
Porto Santo har noget for enhver smag – og du kan let kombinere din ferie med golf, vandre- og cykelture, tennis, padel, spa og meget mere. Porto Santo er en ø i fremdrift, og aktivitetsmulighederne bliver kun flere!
Når du rejser til Porto Santo med Primo Tours og bor på Vila Baleira får du automatisk Ø-All Inclusive. Det betyder, at du kan:
• Spille gratis golf på Porto Santo Golfe og få gratis transport mellem golfbanen og hotellet.
• Spille gratis padel og tennis på øens lokale tennisanlæg.
• Låne cykel eller mountainbike gratis i op til fire timer dagligt.
• Få gratis adgang til hotellets spacenter, hvor du blandt andet kan nyde flere forfriskende bassiner, sauna og dampbad.
• Tage på gratis vandreture med en dansk rejseleder.

Forrige artikelFie, Sofie og Linette på rette kurs
Næste artikelTirsdagsanekdoten om G4D Tour, der er klar med turneringerne i 2023
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.