QBE ShootOut er ikke en officiel PGA Tour begivenhed, men derimod en off-season turnering hvor 12 to-mandshold – 22 PGA Tour-spillere og LPGA-stjernerne Nelly Korda og Lexi Thompson. Turnering spilles hvert år i på Tiburón Golf Club i Flrodi, og var i adskillige år kendt som The Shark Shootout på grund af Greg Normans værtsskab. Han er medejer af banen og har designet den.

I år var Greg Norman persona non grata til ‘sin egen turnering’ og fra næste år ændrees formatet, så det kommer til at bestå af 12 mixed hold med spillere fra PGA Tour og LPGA Tour.

Turneringen spilles som bestball-format og derfor en sand birdiefest. De første to dage førte Charlie Hoffmann/Ryan Palmer efter runder i 56 og 62 slag (!), men på finaledagen søndag, blev de overhalet af Tom Hoge & Sahith Theegala, der lukkede med en 62’er mod Hoffmann/Palmers 65. og tog førstepladsen. Nelly Korda blev sammen med Denny McCarthy nummer fem.

Foto: Getty Images

Forrige artikelOverbevisende sejr til Bjørn, tre og en halv danskere ligger lunt på Q-School
Næste artikelFie, Sofie og Linette på rette kurs
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.