Danskerne lavede birdies på samlebånd i Abu Dhabi HSBC Championship, hvor fire af dem avancerede betydeligt på moving day.

Den bedste runde stod Jeff Winther (billedet/ Getty) for i -6, og i -9 deler han nu placeringen som nr. 16 med Nicolai Højgaard, der gik i -3.

Thorbjørn Olesen er bedste danske spiller som nr. 11 i -10 efter en runde i -4, og Marcus Helligkilde ligger som nr. 26 efter sin runde i -5.

Kun Oliver Hundebøll og Thomas Bjørn faldt tilbage til hhv. nr. 48 i -3 og 59 i -2 efter runder i +2 og +1.

I spidsen ligger en trio, bestående af Francesco Molinari, Min Woo Lee og Shane Lowry i -13.

i Hilton Grand Vacations Tournament of Champions spiller Nanna Koerstz Madsen i selskab med alle de øvrige vindere fra 2022. Efter to runder ligger hun som nr. 20 i par, mens Brooke Henderson fører i -11, fire slag foran Nelly Korda -7.

Knud Storgaard forsøger på Gloria i Belek at få et af de fem kort på Legends Tour, som 30 spiller om i Q-school-finalen. Efter to af fire finalerunder ligger han nr. 16 i -1. Nr. 5 har aktuelt -4, så der er ikke så langt op.

Forrige artikelDobbelt italiensk føring – seks danskere videre
Næste artikelNicolai Højgaard nr. 10 – Nanna nr. 24 – svært for Storgaard – foran vild finale i Californien
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.