På Le Golf National i Frankrig klarede fem danskere cuttet, og tre af dem ligger i top-12 efter to runder.

Turneringen føres af Jordan Smith, England -7 foran Ewen Ferguson, Skotland -4. På seksdelt tredjeplads ligger bl.a. Rasmus Højgaard (billedet) i -3, mens Jeff Winther efter en fornem runde i -5 i samme score deler 12. pladsen med John Axelsen.

Thorbjørn Olesen er nr. 33 i -2 efter en runde i par, der startede med tre bogeys på de otte første huller. En start, som John Axelsen i øvrigt gjorde efter.

Sidste dansker, der får weekenden med, er Christoffer Bring i par, mens det er slut for Søren Kjeldsen og Martin Leth Simonsen +1 og Oliver Hundebøll +4.

I Swiss Challenge fører sydafrikaneren Brandon Stone -11, men kun fire slag efter ligger på delt 10. plads Lucas Bjerregaard, Jeppe Kristian og Hamish Brown.

Også Rasmus Neergaard-Petersen som nr. 23 i -5 går videre, mens det er slut for Joachim B. Hansen og Frederik Birkelund +1 samt Sebastian Friedrichsen i +3.

Forrige artikelBlæsten ruskede op i Solheim Cups spillere
Næste artikelEmily Pedersen lever op til kaptajnens tillid
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.