Det så længe ud, som om Niklas Nørgaard Møller kunne blive den eneste dansker i finalerunderne af Acciona Open de España, men så kom der gang i birdieproduktionen, så selv Thomas Bjørn, der gik første dag i +4, kom tæt på at klare cuttet. Da han gik de sidste otte huller i par, sluttede han som nr. 82 i par efter en samlet runde i -4.

Nørgaard Møller fandt ikke første dags spil, men sluttede endda i -2. -7 var længe en topplacering, men forholdene var perfekte, så til slut var han nr. 16. Såvel Marcus Helligkilde (billedet/Getty) som Joachim B. Hansen startede dagen i par og sluttede den som nr. 36 i -4. Lucas Bjerregaard lå i +2 samlet, da han manglede fem huller, men fire birdies i træk sikrede ham fortsættelsen, da han lå nr. 54 i -2.

I spidsen ligger Paul Waring og Stephen Gallacher i -12.

Forholdene er svære i British Challenge, hvilket fremgår af, at Benjamin Poke og Martin Leth Simonsen er delt nr. 10 i -2, mens Nicolai Kristensen er nr. 27 i par. Peter Launer Bæk +5 var kun et slag fra at klare cuttet.

I LET ACCESS Series byttede de to danske deltagere i Santander Golf Tour Burgos plads på anden dag, men begge klarede cuttet: 12. Fie Olsen -3. 19. Sofie Kibsgaard Nielsen -2.

Q-school drillede vejret endnu engang på Mottram Hall i England, så man stadig kun er i gang med tredje runde. Niels Andersen lå som nr. 12 efter anden runde, og de, der er kommet rundt hidtil, har ikke ændret på det.

På LPGA ryster Emily Pedersen i disse timer for, om +1 er nok til at klare cuttet i LPGA Mediheal Championship. Hun er aktuelt nr. 62 og færdig med runden.

 

Forrige artikelOWGR afviser MENA Tour og dermed LIV
Næste artikelFascinerende duel mellem Rahm og Min Wu Lee og meget andet fra lørdagens golf
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.