Ugens turnering på LIV Golf Series, der i dag startede i Bangkok kommer ikke til at tælle til OWGR (verdensranglisten) og det samme gælder for næste uges turnering i Jeddah.

Det har OWGR svaret til den ansøgning fra den lille og ret ukendte MENA Tour, som LIV Golf Series ellers har indgået en alliance med, i håb om at turneringerne kan tælle til verdensranglisten.

LIV Golf har ikke kommenteret afvisningen, men MENA Tours commisioner David Swanson er rasende, og siger at  alle formalia overholdt. Det er der så åbenbart to meninger om, og indtil videre tæller LIV Golf turneringerne fortsat kun som pengemaskine for de 48 deltagere.

Tre spillere deler førstepladsen i turneringen i Bangkok efter 1. runde. Richard Bland, Branden Grace og en ung herre ved navn Eugenio Lopez-Chacarra (billedet/Getty Images). Han er spanier, 22 år gammel og har været oppe som nummer to på amatørernes verdensrangliste. Han havde egentlig kvalificeret sig til Korn Ferry Tour i USA, men valgte i foråret at udskyde sin overgang til professionel golf for at tage et femte år på Oklahoma State University, men turnede så alligevel pro i juni og tilsluttede sig LIV.

 

Forrige artikelJohn Axelsen stormede til sejr med fem birdies i træk
Næste artikelFire klarede cuts i Spanien – 3 i England + diverse fra fredag
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.