På grund af Corona-situationen, som har besværliggjort det at rejse ud af landet, har det erfarne rejsebureau Caddie Golfrejser kommet på nye ideer og samarbejder.
De nye rejsekoncepter har taget sit udspring i samarbejde med flere kendisser, som vil gæste disse matchturer med spændende indslag sammen for at udbrede kendskabet ”Golf er for alle”.
”Vi er meget glade for at det er blevet taget så godt imod blandt vores kunder, og at vi under sikre forhold kan afvikle ”Golf er for alle””, fortæller Jesper Black Jensen fra Caddie Golfrejser.

Alle arrangementer afholdes i øvrigt på Lübkers Golfresort og Spa. Læs mere om dem herunder:

Spil Golf og sving om med Anne Laxholm d. 23-25. maj 2021.
””Golf er for Alle” lyder som et helt fantastisk koncept, det er en meget spændende rejse at få lov til at være en del af. Og vi glæder os meget til både at spille golf og lære et par dansetrin fra os på turen,” fortæller Anne og Hans Laxholm om grunden for at tage del i projektet.
Glæd dig til at spille en masse golf, og få mulighed for at lære vilde dansetrin af selveste Vild Med Dans-dronningen Anne Laxholm.

Golf med Caddie on Tour med Thomas Søby og Morten Ørum Madsen d. 30. maj – 01. juni 2021.
”Det er en fantastisk mulighed for os begge at deltage i denne matchtur, hvor vi både får mulighed for at fortælle om vores golfoplevelser, give deltagerne et par fifs og samtidig støtte op om et spændende og vigtigt projekt.” Fortæller Thomas Søby og Morten Ørum Madsen
I løbet af arrangementet vil der være spændende konkurrencer, masser af golf, gode madoplevelser og foredrag fra de to herrer.

Golf og Stand Up med Uffe Holm & Oliver Suhr d. 15-17 august 2021.
”Da Caddie Golfrejser spurgte om jeg ville støtte op om dette projekt og deltage i matchturen, sagde jeg ja med det samme. Det er en genial ide, og jeg glæder mig til at være med,” siger Uffe Holm om sit engagement i arrangementet.
Foruden masser af golf vil der også være et fantastisk stand-up show med Uffe Holm på turens sidste aften.

Corona sikre forhold
”Efter den nye genåbningsplan kan vi i Corona-sikre forhold afvikle arrangementer 100%. Så nu er der en mulighed for at få unikke oplevelser på golfbanen” udtaler Jesper Black Jensen fra Caddie Golfrejser.

Det foregår i samarbejde med det danske mikrobryggeri People Like Us, som beskæftiger mennesker med autisme, PTSD, ADHD og lignende udfordringer og som normalt har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. En andel af overskuddet fra arrangementerne, vil således gå til at udbrede kendskabet til golfsporten blandt mennesker med autisme, PTSD, ADHD og lignende udfordringer.