Har du nogensinde drømt om at få en caddieuniform som den, der er obligatorisk på Augusta National under Masters?

Det gjorde den da 34-årige Justin Pillmore, da han i 2018 på tv så par-3-turneringen dagen før Masters sammen med sin toårige søn. Drengen bekymrede sig ikke meget om golfspillet, men forelskede sig straks i de caddiedragter, som alle mestrenes børn havde på, og forældrene forsøgte at få fat i en til ham.

De opdagede, at de var overladt til det private initiativ, og det fik Pillmore til at undersøge, hvad det ville koste, hvis han aftog det minimum på 100, som fabrikken, der skulle levere dem, krævede.

Han spurgte Augusta National, om de ville gøre ham til officiel leverandør af caddieuniformer, og det ville de, hvis deres officielle logo kom på forsiden, og klubben selv kunne levere navneskiltene, der bliver sat på ryggen.

Med hjælp fra bl.a. Webb Simpson endte det hele med, at 80% af de caddieuniformer, som børnene bar under par-3-konkurrencen i 2019, var leveret af Pillmore og hans nye firma Caddie Uniforms. Marc Leishmans kone Audrey sørgede for en billet til Pillmore, så han kunne nyde at se sine uniformer i ‘aktion’. Vi danskere kunne se Lucas Bjerregaard med sin kone Henriette og datteren Josephine (billedet/Getty).

Det store scoop var, at uniformen blev årets hit til halloween, hvor forældre var ‘udklædt’ som golfspillere og deres børn som caddies, men caddieuniformerne blev også købt af fx omkring 30 tilskuere til Phoenix Waste Management, der opholdt sig omkring det ikoniske par-3-hul, hvor folkelivet er lidt mere intenst og larmende end på alle andre golfhuller. Desuden har NFL-helten Tony Romo bestilt fire dragter til sine børn, og bedre reklame får man ikke i USA.

Det er selvfølgelig en bet, at der ikke har været par-3-turneringer hverken sidste år eller i år, men uniformernes succes er fastslået, og vil du selv have en, kan den bestilles på caddieuniform.com