Ligesom sidste år har Green Time lagt et stort program op for de helt almindelige hcp.golfere ude i klubberne – mere end 50 turneringsrunder bliver det til i 2021
Lintrup & Norgart Erhvervsejendomsmæglere er tilbage som Titelsponsor for den eksklusive turneringsserie, Lintrup & Norgart Open, der er afløseren for den tidligere Børsen Golf. Der er 5 kvalifikationsrunder på hhv. Rungsted, Lübker, Simon’s, Great Northern og Fredensborg med Landsfinale i Svendborg. Den internationale finale for de tre bedste hold spilles igen i Portugal på bl.a. West Cliffs og Praia D’El Rey.

To landshold til Mexico
I den store turneringsserie, World Amateur Golfers Championship, der er verdens største turnering for alm. hcp. klubgolfere, har vi hele to landshold med i Verdensfinalen i Mexico d. 16.-23. oktober i år. Nemlig vinderholdet fra sidste år og i år. Der er 25 kvalifikationsrunder fordelt over hele landet, hvor de fem rækkevindere går videre til Landsfinalen på Lübker d. 6. september. De fem rækkevindere herfra vil udgøre det landshold, der skal spille mod tilsvarende landshold fra ca. 40 andre lande.
Et sideskud på WAGC turneringen er ”Race to Mexico”, der spilles som en turnering for to-mandshold, hvor der spilles ti kvalifikationsturneringer i hele landet, og med Landsfinalen på Lübker d. 7.9. De to vindere herfra vil deltage i World Golfers Invitational, der spilles sideløbende med nationsturneringen. Oplevelsesmæssigt er der ingen forskel på de to turneringer.

Gangstergolf
Gangstergolf blev afholdt for første gang i 2020 og spilles igen i år på Lübker d. 26. juni. Det er en individuel turnering med lidt ekstra krydderi på dagen i form af middag, gode præmier og ”poker-night” efter middagen.
Best Friends Foursome turneringen har været afholdt i mere end 20 år! Spilleformen er foursome, hvor to spillere danner hold og slår skiftevis til bolden. Det stiller krav til de to spillere, hvor det ind imellem godt kan være svært at finde en grimasse, når makkeren sender ens perfekt placerede drive ind i brændenælderne!

DA-Masters er en kombineret golfrejse og golfturnering, der spilles i Marokko. Her er der caddies, TV-dækning, livescoring og cut! Helt almindelige golfspillere kan her opleve, hvordan de professionelle har det uge ud og uge ind. Presset bliver et helt andet, når der er cut og flotte præmier på spil. Turneringen afholdes i Marrakesh d. 6.-13. november i år.

Green Time ranglisten – også en nyhed fra 2020, der blev en stor succes! Deltagerne i alle Green Times turneringer samler point til en Rangliste på tværs af alle turneringerne. Vinderen af ranglisten inviteres med i DA-Masters og øvrige vinder gavekort til Green Times turneringer og golfrejser.