Det blev en udmærket dansk dag, uden at det dog var prangende. I Mallorca Golf Open skulle der scores MEGET lavt for at avancere for alvor, og det gjorde Nicolai Højgaard(billedet/Getty) med en runde i -7, der trak ham frem som delt nr. 6 i -12.

Det var langt fra den bedste runde, for Richard Mansell satte banerekord i -10, tyskeren Yannik Paul gik i -9 og Marcus Armitage, England for anden gang i -8, som første gang var banerekord!

New Zealænderen Ryan Fox, som en overgang syntes at være på vej mod en 59er, fører sammen med Paul i -16 foran Dale Whitnell og Armitage -14 samt Mansell -13.

Nicolaj Højgaard byttede plads med sin tvillingebror Rasmus, der virkede en smule træt efter otte ugers spil i træk, men sled sig til -3 og ligger delt 9 i -11. Han har meldt fra til næste uge, så måske har han kræfter til en god slutspurt efter en nats søvn.

Titelforsvarende Jeff Winther gør det udmærket som nr. 16 i -9, selv om -3 var en anelse under dagens gennemsnit.

I LPGA BMW Ladies Championship faldt Emily Pedersen tilbage som nr. 29 i -4, mens Nanna Koerstz Madsen rykkede lidt frem til nr. 51 i par.

Atthaya Thitikul fører i -15 foran Lydia Ko og Andrea Lee -14. Thitikul går til tops på Race to the CME Globe, hvis hun holder føringen. Netop nu er hun nr. 3.

I Hero Ladies Indian Open deler Smilla Tarning Sønderby og Nicole Broch Estrup 44. pladsen i +9 før sidste runde.

I European Men’s Club Championship vandt Smørum flotte sølvmedaljer i par efter Golf de Cannes Mougins -1. Alle tre spillere bidrog til resultatet med mindst en score.

Individuelt blev Mads Laage en lige så smuk nr. 2 i -1 efter Tom Vaillant fra vinderholdet -2. Jens Kristian Thysted spillede sig efter den skuffende første runde fint frem som nr. 7 i +5, mens Lasse Vad blev nr. 20 i +14. 66 spillere fra 22 klubber deltog.

Forrige artikelRasmus nr. 3, Jeff Winther nr. 11, Nicolai nr. 15, men resten er ude. Emily P. nr. 8. Smørum fører European Men’s Club Trophy Cup’en
Næste artikelJeff Winthers flotte slutspurt – Tyske sejre på såvel DP World Tour som LET – Lydia Ko vandt i Sydkorea
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.