Efter 11 huller lå Rasmus Højgaard (billedet/Getty) delt nr. 2 i Mallorca Golf Open i -10 og havde et par-5-hul tilbage, men han fik  to bogeys, men hvor godt, det alligevel er, fremgår af, at han stadig er nr. 3. Englænderen Dale Whitnell fører i -11 foran Ryan Fox, Australien -10. Stadig kan man være imponeret af Rasmus Højgaards forbedrede indstilling, så lad os håbe, at han går til tops på søndag.

Det kan Jeff Winther for så vidt også gøre, Han ligger nr. 11 i -6, for ikke at tale om, at Nicolai Højgaard er nr. 15 i -5.

Midt på dagen så det ud, som om Lucas Bjerregaard og Joachim B. Hansen stadig kunne risikere at klare cuttet i par, men pludselig flovede vinden, så de mange i -1 måtte afvente, at Julien Brun færdiggjorde sine to sidste huller. Fik han en birdie, kunne de alle sammen tage hjem som nr. 66 – og dog. En dobbeltbogey til Chris Wood på sidste hul gjorde pludselig de 12 spillere uafhængige af Bruns sidste hul.

PÅ LPGA fører Andrea Lee efter to dage i BMW Ladies Championship i Sydkorea i -12. Emily Pedersen har gået begge runder i -3 og ligger nr. 8 i -6, mens Nanna Koerstz Madsen ligger nr. 59 i +2. Der er kun 78 spillere og intet cut.

Det er der til gengæld i Hero Ladies Open i Indien, som var Emily Pedersens første triumf på LET. Den bliver næppe fulgt op i denne weekend, men begge danske deltagere, Smilla Tarning Sønderby og Nicole Broch Estrup, klarede cuttet som nr. 59 i +8, dvs. lige på cutgrænsen.

I kampen om European Men’s Club Trophy i Portugal fører Smørum efter to runder af tre i +1 foran Golf de Cannes Mougins og Eindhovensche Golf +4. Mr. 4 og 5 ligger i +10 og +11.

Turneringen kom torsdag i gang med tre timers forsinkelse pga. tåge, og det passede tilsyneladende danskerne dårligt. De gik i +7 med Mads Laage og Lasse Vad som tællende.

I runde 2 så det kulsort ud halvvejs, men så eksplodere Mads Laage i en bag-9 i -5, og Jens Kristian Thysted kom rundt i -1. Individuelt fører Laage i -1, mens Thysted er nr. 13 i +5 og Vad som 14 i +7. Vi undskylder, at scorerne ikke var ajourført i aftes.

Forrige artikelJeppe Kristian sejrede -Hamish Brown passerede Nicolai Tinning på Road to Europe
Næste artikelGod dansk lørdag på mange fronter – tvillingerne byttede plads – sølv til Smørum
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.