Der blev total dansk dominans i Sydbank Road to Europe Final by Møn Golfresort på ECCO Tour. De fem bedste og syv af de første ti var danske spillere. De fem første blev de fem, der sikrede sig kort til Challenge Tour næste år, da Hamish Brown med sin andenplads passerede Nicolai Tinning, der blev nr. 14 i -8. Det var så snævert mellem dem, at et enkelt slag kunne have gjort forskellen.

Suveræn vinder af finalen blev Jeppe Kristian (billedet/Mette Novrup) med en sidste runde i -7 og -17 i alt, fire slag bedre end Hamish Brown og Sebastian Friedrichsen og et mere foran Frederik Birkelund og John Axelsen.

Den delte fjerdeplads var nok til, at Axelsen passerede Simon Forsström og er samlet vinder af Order of Merit. Forsström havde allerede sikret sig sit kort til Challenge Tour ad anden vej.

Forrige artikelGode danske præstationer
Næste artikelRasmus nr. 3, Jeff Winther nr. 11, Nicolai nr. 15, men resten er ude. Emily P. nr. 8. Smørum fører European Men’s Club Trophy Cup’en
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.