Vi har nogle tekniske udfordringer på GOLFBLADET.com, der betyder at vi i perioder ikke kan lægge indhold op som normalt; derfor har der manglet opdateringer.

Lad os helt kort opsummere, at der er danskere der klarer sig godt mange steder: Rasmus Højgaard og Jeff Winther er begge i Top 10 i DP World Tours Mallorca Golf Open, Emily Kristine Pedersen er på ottendepladsen efter to runder af BMW Ladies Championship på LPGA Tour, hvor også Nanna Koerstz Madsen klarede cuttet.

I ECCO Tours Road to Europe Final på Møn er der som sædvanligt tung dansk dominans, og John Axelsen fører undervejs i sidste runde foran Sebastian Friedrichsen og Jeppe Kristian Andersen.

Nicole Broch Estrup og Smilla Tarning Sønderby ser dog ud til at få vanskeligt ved at klare cuttet i Hero Womans Indian Open.

På PGA Tour er 15 af verdens Top20 med i CJ Cup, men det er Trey Mullinax og Gary Woodland, der fører, dog med Rory McIlroy og vildt formstærke Tom Kim lige i hælene.

Forhåbentlig kommer diverse internetlinjer til at fungere igen snart, men YouSee’s veje er uransaglige, så vi kan ikke tage noget for givet….

Foto: Getty Images

Forrige artikelBioblitz med flot resultat på Hornbæk GK
Næste artikelJeppe Kristian sejrede -Hamish Brown passerede Nicolai Tinning på Road to Europe
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.