Ondskabsfulde individer lagde for anden gang på en uge GOLFBLADET.com ned, og forhindrede os i at skrive om Nicolai Højgaards andenplads og Thorbjørn Olesens tredjeplads i Sydafrika, samt Emily Kristine Pedersens lige-ved-og-næsten femteplads på LPGA.

Det netop udgivne GOLFBLADET 11/2023 – med bl.a. et stort interview med håndboldlandsholdets golftræner succestræner, Nikolaj Jacobsen, er nu også tilgængeligt online, hvis du ikke kommer forbi klubben og henter dit trykte eksemplar.

Det ondsindede angreb forhindrede os også i følge de oprindeligt 13 danskere på DP World Tours Q-school, som i dag afgøres på INFINITUM i Spanien med især Sebastian Friedrichsen og Jonathan Gøth-Rasmussen med særdeles gode kort på hånden…

Denne uges tv-golf byder på DP World Tours sæsonfinale i Dubai, hvor Thorbjørn Olesen, Nicolai og Rasmus Højgaard samt Jeff Winther er i det 50 mand lille felt, som skal fordele de store præmie- og bonussummer mellem sig, samt afgøre hvilke ti spillere, der får mulighed for at søge medlemskab af PGA Tour.

V Sport Golf sender fra kl. 8 torsdag til søndag.

Det er også sæsonfinaletid på LPGA, hvor der desværre ikke er dansk deltagelse. Også her sender V Sport Golf, blot fra kl. 20 torsdag til søndag.

PGA Tour afslutter sin 2022-23-sæson med RSM Classic fra St. Simons Island. Her handler om at få placeret de sidste 125-lort til 2024-sæsonen. Et kort, som er bekræftet at Nicolai Højgaard har sikret sig gennem sine præstationer som non-member i år. Der er også pladser på spil i næste års Signature Events og i bl.a. The Masters.

Discoveryplus sender fra kl. 18 torsdag-fredag, og fra kl. 19 lørdag-søndag.

Discoveryplus sender også fra den næstsidste turnering i sæsonen på LET, hvor Smilla Tarning Sønderby er i feltet på Mallorca. Sendetider kl. 14-17 torsdag til søndag.

Foto: Getty Images

Forrige artikelDansk føring på Q-school – og i USA, hvor Emily sprudler
Næste artikelGøth’s gyser – tre danskere klar til DP World Tour
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.