Det er ikke nogen hemmelighed, at rejsebranchen er hårdt ramt på grund af corona-situationen, hvor rejsebureauer i hele Danmark må aflyse arrangerede, rejser igen og igen. I stedet for at dvæle ved elendigheden, har det veletablerede golfrejsebureau Caddie Golfrejser valgt at tænke ud af boksen med virtuelle arrangementer og fokus på CSR (Corporate Social Responsibility).
”Selvom vi elsker at sælge rejser, har vi måtte indse, at der skulle ske et fokusskifte, hvis vi ikke skulle sidde og trille tommelfingre og vente på at grænserne åbner igen. Og da vi allerede i sensommeren startede et spændende samarbejde med People Like Us, synes vi det var en fantastisk mulighed at bygge videre på dette.” Siger direktør for Caddie Golfrejser, Jesper Black.

People Like Us er et dansk mikrobryggeri, hvor store dele af de ansatte kommer fra socialt marginaliserede grupper. Bryggeriet er supporteret af Mikkeller. Samarbejdet mellem Caddie Golfrejser og People Like Us startede med, at der blev serveret prøvesmagninger på specialøllene til Caddie Golfrejsers golfturneringer i sensommeren 2020. Det viste sig at være en stor succes blandt Caddie Golfrejsers kunder, så begge parter har nu de besluttet sig for at bygge videre på det gode og spændende samarbejde.

Golf er for Alle
”Golf og øl sammen giver mening. Det er det perfekte match Og så synes vi at People Like Us bygger på en ret fantastisk mission, som vi gerne vil støtte op om”, forklarer Jesper Black. Det videre samarbejde kommer til at bygge på arrangementer og merchandise, som alle golfere som ikke golfere kan købe sig ind på. Det samlede overskud fra disse salg, går til at udbrede kendskabet til golfsporten via et golfskoleophold for en gruppe af de ansatte med udfordringer (Autister, Asperger, PTSD mf.) hos People Like Us, så de kan få en fantastisk oplevelse på golfbanen og belyse at golf er for alle.
Jesper Black fortsætter: ”Vi lærer hele tiden noget nyt i vores samarbejde med People Like US, og nu vil vi gerne give lidt tilbage. Golf er for Alle – uanset hvilke personlige udfordringer man har, kan man lære at spille golf og få en helt fantastisk oplevelse.”

For at støtte arrangementet og skabe opmærksomhed omkring People Like Us, har Caddie Golfrejser lavet nogle forskellige virtuelle arrangementer i løbet af november og december.

Online rejseforedrag inkl. ølsmagning med People Like Us
Virtuel rejseforedrag med en speciel guest, samt en ølsmagning i samarbejde med People Like Us:
Her får du tilsendt en pakke med 6 forskellige specialøl, og en invitation til et online arrangement, hvor der vil være foredrag fra Caddie Golfrejser, og en guidet ølsmagning med People Like Us f.eks. gæstet af Carsten Berthelsen, kendt fra blandt andet Natholdets julekalender. Overskuddet fra arrangementet går til Golf er for Alle – et golfophold for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Det koster 295,- at deltage.

Julebanko
Kom i julestemning med Team Caddie Golfrejser, til virtuel julebanko med spændende præmier fra samarbejdspartnere og leverandører. Til arrangementet vil der være sjove anekdoter fra golfrejserne, en gæst, mm.. Overskuddet fra arrangementet går ligesom ovenfor til Golf er for Alle – et golfskoleophold for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Det koster kr. 99,- for 3 plader.
Læs mere om Golf er for alle og hvordan du deltager i arrangementer på www.caddiegolfrejser.dk/golf-er-for-alle eller www.peoplelikeus.dk/caddie-golfrejser/

DEL
Forrige artikelUgens tv-golf: Nanna i sæsonfinalen
Næste artikelFantastisk start for Nanna
Avatar
Bettina Schjølie er bladets kvindelige islæt, og har ansvaret for modestoffet. Bettina er desuden leveringsdygtig i spændende portræt-artikler af kendte og mindre kendte personer, men som alle har en god historie at fortælle. Bettinas rejseartikler har ofte en ekstra vinkel, i form af inddragelse af wellness.