På Halmstad Golfklubb har alt til en fantastisk golfoplevelse – baner i topklasse, en udsøgt restaurant og en af Sveriges største on course-shops.

HALMSTAD GOLFKLUBB er beliggende i det smukke Tylösand og blev etableret allerede i 1930. Klubben har to baner, Nordbanen og Sydbanen, og sprudler af aktivitet lige fra sæsonstart og helt frem til vinterens indtog. Halmstad Golfklubb er en naturlig del af sommeren i Tylösand og ligger kun et godt drive fra en af Sveriges bedste strande. Banerne holder utrolig høj standard lige fra sæsonstarten og er et must for alle som vil opleve noget specielt i Golfsverige.
NORDBANEN er kendt som banen til de store mesterskaber. Her blev Solheim Cup spillet i 2007, et event som var en alldeles speciel oplevelse og som indebar et stort løft for banerne. I 2011 og 2015 gennemførtes Europamesterskaberne for amatører, og Nordbanen blev anprist af såvel spillere som ledere for dens fine naturoplevelse og udfordrende karakter; i 2017 blev der spillet Annika Invitational Europé og i 2022 er det igen tid til samme turnering.
SYDBANEN er et fint supplement og er højt værdsat af især medlemmerne. Her spilles de fleste runder faktisk og banen anses for at være en skjult perle.

En levende klub

Golfklubben har ca. 2 300 registrerede medlemmer og der er venteliste for at nye medlemmer. Den forventede ventetid er cirka 12-15 år og er et udtryk for Halmstad Golfklubbs store attraktion. Her findes også en stor juniorafdeling med mere end 320 ungdomsspillere. På Halmstad Golfklubb finder du en af Sveriges største on course-shops, med et utbud som er svært at matche. Restauranten er i flere år blevet kåret til Årets Golfrestaurant og serverer den bedste mad som svenske golfklubber kan byde på.

Fakta om Halmstad Golfklubb

I 2015 blev Halmstad Golfklubb kåret til ”Sweden´s Best Golf Course” af World Golf Awards.
Klub og bane tilbyder:
36 huller
Mulighed for overnatning på Hotel Tylösand
Spa/Gym
Restaurant
Kiosk j
Golfbuggys 12 stk.
Golfbagvogne 100 stk.
Golfshop
Studio
035-17 68 00
info@hgk.se
www.hgk.se

DEL
Forrige artikelLinettes følelse for holes-in-one
Næste artikelNaturbane med fascinerende facetter
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.