De danske spillere gør det også godt i denne weekend, såvel i Dubai som i Jeddah, hvor Aramco Teams sluttede i dag.

Emily Pedersen (billedet/Getty) spillede sig efter en skidt åbningsrunde frem dag for dag og sluttede som nr. 13 i -9, men vigtigere pengemæssigt var det, at hendes hold delte sejren i holdkonkurrencen med Team Lydia Hall i-51. På tredjepladsen fulgte Tam Babnik -50.

Individuelt sejrede Pia Babnik, Slovenien i -16 foran tyskeren Olivia Cowan -15.

I AVIV Dubai Championship skal Joachim B. Hansen slutte blandt de forreste for at kvalificere sig til finalen på Race to Dubai. Efter anden runde, som han spillede i -5, deler han andenpladsen med Francesco Laporta, Italien i -14, et slag efter Antoine Rozner, Frankrig og et foran Kalle Samooja, Finland.

Thorbjørn Olesen er nr. 17 i -9, og så smuttede Jeff Winther elegant over cutgrænsen med en runde i -6, så han nu ligger nr. 47 i -6. Han gjorde det vel at mærke med fire birdies i træk på hul 15-18!

Cuttet blev så højt som -5, og det var Lucas Bjerregaard -1, Thomas Bjørn +1 og Benjamin Poke +8 langt fra.

Forrige artikelGolfregler – hvad tror du og hvad er rigtigt?
Næste artikelIngen gider jo købe en gammel bil
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.