Hobro GK indviede ved sit 10 års jubilæum ikke mindre end tre nye ting på anlægget, der ligger så smukt i morænebakkerne med udsigt over Mariager Fjord. Vejret var smukt med sol, blæst og drivende skyer, og Vagn Bach var værten, der tog det store antal gæster rundt på indvielsestur med støtte fra klubbens egne Highlanders i flotteste gallakilt.

Først gik det til den nye, skotsk inspirerede, stenbro ved hul 11, der med den kontante støtte fra Jutlander Bank blev døbt Jutlander Broen. Derefter blev en ny garage til golfbiler døbt Kjelds Garage, og endelig blev den nye bro ved 18. hul døbt Christian og Annelises Bro.

Naturligvis var der også jubilæumsfest, og hele egnen fik indblik i klubben og dens liv, da der blev udgivet og husstandsomdelt en 32 siders jubilæumsavis.

Forrige artikelNanna har chance for første danske LPGA-sejr
Næste artikelPÅ KANTEN AF VESTERHAVET
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.