Der er mange om buddet, når det gælder sejren i Shoprite LPGA Classic, og et af dem er dansk. Nanna Koerstz Madsen (billedet), der tidligere har en 2. plads, ligger før sidste runde nr. 3 i -8, delt med Alla McDonald og Lexi Thompson, og foran sig har trioen kun Jeongeung Lee6 i -10 og Mariah Stackhouse -9. Der er imidlertid også ni spillere indenfor to slag bag dem, så det bliver en spændende slutrunde, man i aften kan følge direkte på Viasat fra kl. 19.

Koerstz Madsen gik i -3 og reddede sig suverænt ud af et grimt leje udenfor green på 14. Da hun siden fik bogey på 16, slog hun tilbage med birdie på 18. Hun virker, som om hun stoler på sit spil, og det er nødvendigt før gyseren søndag aften.

Nicole Broch Larsen spillede også en fin runde i -3 og ligger som 30 i samme score, mens Emily Pedersen sloges bravt for at klare cuttet. Hun var i +4 efter 13 huller, men fik derefter en eagle og en birdie, før hun ‘bare’ skulle have samme birdie på hul 9 som i første runde, men det kiksede desværre.

I Swiss Challenge ligger Nicolai Tinning som nr. 20 i -4  efter en tredje runde i -3, mens Benjamin Poke skød gennemsnittet af sine to første runder med en 71er og ligger 33 i -2. Rasmus Højgaard ligger i samme score, mens Jeppe Huldahl havde en B-dag og ligger som 60 i +4.

Forrige artikelSæler, rådyr og oceanet
Næste artikelJubilæum med fest og tre nyskabelser
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.