I Juelsminde Golfklub er relationer og hyggeligt samvær højt på prioriteringslisten og det beviser klubbens Senior Damer som d. 15.juni 2022 kunne fejre 25 års jubilæum.

Det hele begyndte tilbage i 1994 hvor nogle mænd i Juelsminde Golfklub ville starte en seniorklub – det var jo længe før internettet så de satte en seddel op i klubhuset, hvor man kunne skrive sig på.
Et par damer syntes det var en god ide, de skrev sig på denne seddel – men de fik at vide, at det kun var for mænd.
Hvad gør man så – ja så måtte damerne jo selv i gang med at starte en seniordame section for damer over 50 år.
I 1996 begyndte klubben officielt med et par initiativrige damer i spidsen og der kom hurtigt flere damer til, der syntes det var en rigtig god ide`.

Det er med tiden blevet til 74 medlemmer. Det skal lige siges, at de 2 damer der startede klubben, de blev aldrig selv medlemmer af klubben. Men en kæmpe stor tak skal de have for at Juelsminde Golfklub i dag har en seniordame klub i klubben.
I 1997 blev de første regler nedfældet – det er næsten de samme regler som seniordamerne har i dag – dog med nogle ændringer og nogle tilføjelser.
En af de nedskrevne regler var:
Det skal være hyggeligt – det er en god regel – og hver onsdag hygger 74 kvinder med en golfrunde og efterfølgende socialt arrangement efter matchen – det er en regel der ikke kan fraviges – den holdes der fast i.
Der har været mange Captain`s i løbet af de 25 år – i starten blev man kun valgt for et år af gangen – det er blevet ændret til 2 år. Det videreudvikler en klub, når der ofte er udskiftning. Det behøver ikke altid at være, som det plejer.

Mange af de tidligere Captain`s var med til at fejre dagen. De blev hyldet for det store arbejde de har gjort i deres tid.
I tidernes løb er GOLFBOX kommet til og det printede scorekort er nu skiftet ud med online score registrering. Det tekniske er ikke altid nemt, slet ikke når man bliver ældre. – men det er en hjælp på mange måder mange var skeptiske i starten, men har alligevel formået, at bruge det med hinandens hjælp.

I den flotte anledning af Senior damernes 25 års jubilæum blev der afholdt jubilæumsmatch hvor klubbens Senior herre var inviteret med til en Mexican Scramble.

Vejret var perfekt den dag og 81 glade seniorer deltog i matchen som efterfølgende sluttede af med masser af snak og hygge – noget som Juelsminde Golfklub emmer af.
Med hjælp fra gode og loyale sponsorer blev der uddelt præmier til de 5 hold med højeste score, længste drive, tættest stregen og klappe præmier.

Efter en dejlig vellykket dag, sluttede dagen af med et stort hurra for klubben

Forrige artikelDanskernes fantastiske fredag: Rasmus Højgaard, Martin Leth Simonsen, Jeff Winther, Smilla Sønderby og Frederik Birkelund
Næste artikelRasmus Højgaards fine moral sikrede fortsat føring
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.