Den professionelle golfspiller Karen Fredgaard skriver på sin barndomsklub, Asserbo’s venneside, at hun har fået en excemption til at spille på Epson Tour i USA i 2023, og derfor fortsætter hun karrieren i USA.

23-årige Fredgaard havde sidste sæson fuld kategori på Epson Tour, men blev syg i sensommeren og måtte gennem en operation. Hun har nu fået mulighed for at spille på Epson Tour, næstbedste niveau, igen i 2023 med ambitionen om at spille sig til et LPGA Tour-kort. Karen Fredgaard holdt en kort juleferie i Danmark, men er nu vendt tilbage til Austin i Texas, hvor hun har indledt forberedelserne til 2023-sæsonen, der starter i februar.

Foto: Getty Images

Forrige artikelGolfskud i Give
Næste artikelNyt netværk støtter unge proer
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.