Efter eget ønske går Kokkedal Golfklubs mangeårige træner, Nigel Willett, på pension efter den kommende sæson, og nu har man fundet hans afløser fra 2024.

Det bliver den 51-årige Magnus Landström, der rykker de små 20 kilometer sydpå fra Helsingør Golf Club, hvor han har været i en årrække, sideløbende med at han også har drevet proshop og undervisning i Ree Golf Klub.

Magnus Landström var i otte år landstræner i DGU, og har gennem årene arbejdet med en lang række elite- og tourspillere ved siden af klubtrænerjobbet.

Landström og hans kone, Dorte, har også tidligere været i Odense og Hørsholm. De kommer til at drive proshoppen i Kokkedal, og bevarer deres forretning i Ree Golf. I følge Kokkedal Golfklubs hjemmeside vil Magnus Landström nu føre samtaler om fremtiden med Nigel Willetts to mangeårige assistenter, Nils Rørbæk og Michael Jakobsen.

Helsingør Golf Club skal til gengæld ud og finde en ny head pro fra 2024 (rettet fra det tidligere fejlagtige 2023, red.).

Foto: GOLFBLADET

Forrige artikelUgens tv-golf: Vilde dyr og vilde scores
Næste artikelDansk HIO i ellers stille åbning i Paradis
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.