Aramco Team Series Singapore består af to turneringer i én; holdturneringen blev afgjort fredag efter 36 huller, og her sejrede østrigske Christine Wolfs hold bestående af hende selv, Casandra Alexander, Eleonor Givens og amatøren Katsuko Blalock. Hver af pro’erne får 33.000 $ for holdsejren.

Emily Kristine Pedersens hold blev delt nier, og det gav hende og Amalie Leth-Nissen hver 5272 $. I morgen kommer Emily til at sætte lidt mere ind på kontoen, mens Amalie missede det individuelle cut i turneringen, hvor 61 spillere lørdag afgør turneringen i mellem sig.

Nicole Broch Estrups hold blev delt 21., og der er små 1200 $ til Nicole for det, men hun ligger til gengæld rigtigt godt til i den individuelle turnering, på en delt syvendeplads i 4 under par.

Det er kun 3 slag fra førstepladsen, der deles af Pauline Roussin, Nicole Garcia og Danielle Kang i -7. De er 2 slag foran Anne van Dam, Emma Spitz og Linn Grant. På delt syvendeplads med Nicole ligger bl.a. verdens nummer 1, Lydia Ko.

Emily K. Pedersen er delt 32. i +2. Amalie Leth-Nissen sluttede som nummer 63 i +9.

Foto: Mark Runnacles/LET.

Forrige artikelSlut med Made in HimmerLand – men ikke med turneringen
Næste artikelHård vind udsætter DP World Tour i Sydafrika
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.