I denne weekend lægger Lübker Golf Klub endnu engang anlæg til en af de største amatørturneringer i Danmark. På trods af udfordrende vejrforhold under 2021-udgaven af Lübker Championship by Thomsen Furniture, var sidste års turnering en vellykket affære, med et afsindigt stærkt deltagerfelt. Og spillerne leverede i den grad; med stærke scores og en top 5 der blandt andre inkluderede Sebastian Friedrichsen, August Thor Høst og Kristian Hjort Bressum. Forventningen er derfor også, at landets absolut bedste elite amatørspillere vil stille til start på Lübker den 09. og 10. april 2022.

Formanden for Lübker Golf Klub, Thomas Kylling, udtaler: ”Vi er rigtig glade for endnu engang at kunne samarbejde med Thomsen Furniture, og give den danske elitegolf mulighed for at prøve kræfter med vores udfordrende anlæg. Vi glæder os til igen i år at kunne byde DGU, spillere og alle de frivillige hjælpere velkommen hos Lübker”.

Turneringen, som spilles over 54 huller, med cut efter de første 36 huller, bliver tællende på WAGR. Det forventes, at store dele af den danske elite vil besøge Lübker i det tidlige forår, da der bliver nok at spille om. Ud over en samlet præmiesum på 24.000 kr. vil vinderen af turneringen modtage et wildcard til Jyske Bank Championship Ecco Tour den 22.–24. juni 2022, som også finder sted på Lübkers mesterskabsbane.

”Vi er utrolig stolte og glade over at kunne være med til at bringe elitegolfen tilbage til Lübker Golf Klub. Et så fantastisk anlæg skal da bruges til en eliteturnering. Sidste år var første år som sponsor, og vi har kun haft gode oplevelser i forbindelse med turneringen. Vi oplever at nogle af vores kunder har lagt mærke til vores engagement i turneringen, hvilket vi naturligvis er glade for. Vi glæder os til at par spændende dage på Lübkers anlæg med nogle af landets absolut bedste golfspillere”, fortæller indehaver og direktør Brian Thomsen fra Thomsen Furniture, som er navnesponsor på årets turnering.

Forrige artikelVerdensranglisten fylder 35
Næste artikelMasters: Tiger imponerer i comeback
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.