World Golf Awards har nomineret syv danske baner til 2023-kåringen

Bliver det golfmanager Hans Knudsen fra Lübker Golf Resort, der i oktober skal rejse til Emiraterne for at modtage hæderen for kåringen som Danmarks bedste golfbane 2023? I givet fald kender han turen, efter at Lübker Golf Course løb med prisen som Danmarks bedste bane i 2022.

Muligheden for en gentagelse er til stede, efter at World Golf Awards har offentliggjort de nominerede til prisen i 2023. Her er Lübker igen med på listen over de syv danske baner, der skal dyste om prisen. Som vinder i 2022 er Lübker Golf Course den eneste danske bane, der også er nomineret til prisen som Europas bedste bane i 2023.

– Selv om vi knapt nok har fået armene ned efter sidste års kåring, så må vi også være realistiske og se frem til en hård konkurrence. Men efter det officielle stempel som Danmarks bedste golfbane, kan jeg på vegne af resortet og chefgreenkeeper, Spencer Opstrup Lloyd-Pye, forsikre, at banen også i år lever op til det høje niveau takket være hele stabens utrættelige indsats, siger Hans Knudsen.

Lübker Golf Klub mærkede ret hurtigt, at kåringen som Danmarks bedste bane i 2022 blev modtaget meget positivt, både blandt medlemmerne og de gæstende greenfeespillere.
– Vi har en klar fornemmelse af, at flere spillere har fået kendskab til kvaliteten af vores golfanlæg og valgt os til af samme grund – bl.a. nogle af de internationale golfturister, der har som mål at spille de bedste baner i forskellige lande.
– Men også internt har vi kunnet bruge kåringen. En anerkendelse af den slags er med til at give hele resortet et løft i selvforståelsen, og jeg fornemmer også, at alle ansatte er rykket lidt tættere sammen i bussen for at optimere forholdene til glæde for både medlemmer og gæster, siger Hans Knudsen.

Da Lübker vandt prisen i 2022, tog både golfmanager Hans Knudsen og baneejer Carl Aage Nielsen det som udtryk for det store arbejde, der gennem de seneste fire-fem år er gjort med løbende forbedringer af både faciliteterne og selve banen.
Lübker Golf Resort på Djursland åbnede i 2008, og golfbanen på resortet har gennem alle årene hørt til blandt Danmarks bedste. Foruden det unikke golfanlæg byder resortet i øvrigt på flere end 150 ferieboliger, center med spa og wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant og møde- og konferencefaciliteter.

Det er målet over en årrække at videreudvikle resortet, idet der er planer for både øget hotelkapacitet samt flere hundrede nye ferieboliger. Herudover planlægges flere udendørs og indendørs faciliteter, der skal medvirke til at øge aktiviteterne året rundt. Det er muligt for interesserede at erhverve en ubebygget grund eller en feriebolig med en fantastisk beliggenhed.

Forrige artikelTirsdagsanekdoten med Smilla Tarning Sønderbys gyldne øjeblik
Næste artikelBreaking! LIV Golf, DP World Tour og PGA Tour slutter fred
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.