Se godt på billedet. Det er taget af Jesper Vinzents brøkdele af et sekund, før Smilla Tarning Sønderbys eagleputt forsvandt i kopppen og sikrede hendes hidtil bedste placering på Ladies European Tour, en 3. plads i Helsingborg Open.

Hendes kæreste og caddie Mikolajev, der kommer fra Polen, fortæller, at drivet forud havde været hele ugens bedste og havde lagt bolden med 172 m til flaget. Andet slag sendte den til 3 meter fra flaget, og derfra blev den holet.

Et øjeblik forinden havde Lisa Pettersson ved at hole sit eagleputt sikret sin sejr i turneringen, og du skal ikke snydes for Vinzents vinderbillede.

Smilla Tarning Sønderbys placering sikrede hende en plads i denne uges Volvo Car Scandinavian Mixed, og derfor tog hun og Mikolajev ikke som planlagt tilbage til Danmark, men fortsatte direkte til Stockholm, hvor de træner energisk på Ullna G&CC.

Forrige artikelMere golfmaraton….
Næste artikelLÜBKER GOLF NOMINERET TIL DANMARKS BEDSTE BANE – IGEN
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.