Luke Donald (billedet/Getty) viste vejen for sine kommende Ryder Cup-spillere i første runde af Abu Dhabi HSBC Championship. Efter 14 huller i nydelige -4 sluttede han af med fire birdies og fører i -8, et slag foran den altid forårs-formstærke Guido Migliozzi og Jason Scrivener, som det samme passer på. Som nr. 4 ligger Seamus Power i -6.

Bedste danskere i runden, som fem trebolde mangler at færdigspille, er Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen -3, men de kan hentes af Oliver Hundebøll, der ligger som nr. 44 i -1, men mangler tre huller.

Det gør Nicolai Højgaard, Søren Kjeldsen og Marcus Helligkilde ikke, så de forbliver i -1, mens Jeff Winther og Niklas Nørgaard, som han nu er opført som, deler en placering som nr. 84 i +1. Ærgerligt især for Winther, der spillede hul 15-18 i +4.

Hvad mon der er galt med Li Haotong? Han gik runde i +12 og ligger nr. sjok.

Første runde færdigspilles i ørkensolens allerførste stråler, men anden runde forventes at starte til planlagt tid.

Forrige artikelBliver Hillerøds damer alligevel i elitedivisionen?
Næste artikelPar i premieren for Nanna
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.