Hvorfor kun 18 huller om dagen.

Når vi andre holder pause på hul 11 og tænker, at nu er der heldigvis kun 7 huller tilbage inden klubhuset og fadølsautomaten, så manglede 3 unge mænd i lørdags stadig 61 huller den dag. Bare tanken om 61 huller mere, ville give os andre dykkerbly i skoene, krampe i baglårene, uopretteligt hold i ryggen og dyb afsky for golf de næste 7 uger.

Klokken var kun lidt i 7 på hul 11 i lørdags, starten var gået kl. halv seks, og planen hos de tre var at gennemføre fire runder inden kl. 20.30. Slagspil, bærebag og trolley for egen hånd- og benkraft, altså ikke noget med hjælpemidler i form at buggy eller lign..

En kort frokostpause, 12 colaer og 12 chokoladebarer, ingen massage, intet heppekor, ingen præmie, bare derudaf, bare for præstationens skyld samt for at give hinanden en udfordring af de store.

Jacob Fredberg, Allan Steen og Alexander Herringe havde fået den gode (?) ide at spille 72 seriøse huller på een dag. Det er hvad de professionelle golfspillere kan overkomme på fire dage med caddy og med udsigt til en pæn hyre.

De tre jernmænd holdt kadencen og tidsplanen. Der var heldigvis ikke megen trafik på banen, det tusmørknede og småregnede til sidst, men puttene rullede pænt i på 18/72 hul kl. 20.30. Humøret var godt, ryggen måske en anelse bøjet, men tilsyneladende ingen vabler, og det mest bemærkelsesværdige var, de havde holdt koncentrationen på alle runderne og spillet stort set til deres hcp på alle 4 runder. Og de tre har ikke meget hcp. at rutte med.
Man kunne forvente at koncentrationen ville dale i 3. runde, svarende til, at vi andre mister fokus omkring hul 14-15-16 stykker (og sjældent genfinder den), men Jacob, Allan og Alexander holdt altså fokus på seriøst golfspil hele vejen. Det er godt gået, og slået!

Adspurgt ville de dog ikke rigtig svare på, hvornår de ville gøre det igen. Men de skulle vist nok spille med i golfklubbens turnering om søndagen!

For de, som ikke kender Ebeltoft Golf Clubs bane, så er den meget kuperet, og hvis de kunne gå den direkte vej fra teested til green, så har de gået minimum 30-35 km.

Klubben ønsker de 3 gutter stort tillykke med præstationen.

 

Forrige artikelErik Kolmos’ appel gik viralt
Næste artikelOmkring Barcelona findes to Europatourbaner
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.