Nye jern, utilities og putter

I sidste nummer nævnte vi, at der var nye jern på vej fra TaylorMade, og de er ny bekræftet. P7 MC og P7 MB suppleres af et P770 jernsæt, der er et smedet jern med en hul krop fyldt med en vibrationsdæmpende SpeedFoam.
Blandt nyhederne re også to Utility-køller i SIM-serien. UDI står for Ultimate Driving Iron og DHY står for Driving Hybrid. Begge er opbygget som en hul konstruktion med en C300 stål slagflade, men det ene altså i ’jern stil’ og det andet med et lidt mere letspillet ’hybridudtryk’. Begge til lange par3-huller og smalle teeslag, hvor køllerne er for risikable.

Endelig har man lanceret en ny putter i Spider-serien. FCG har et tyngdepunkt, der ligger langt fremme mod slagfladet, så denne mellemstore mallet føles som en bladeputter. Et smukt enkelt design med en markant sigtelinje gør den indbydende at kigge på.

DEL
Forrige artikelCappelen manglede sine dobbeltbogeys
Næste artikelNy sejr til John Catlin
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.